Всички ваши болести, нещастните случаи, които ви  застигат, лошото ви

...
Всички ваши болести, нещастните случаи, които ви  застигат, лошото ви
Коментари Харесай

Вашите болести и злоба са програми, заседнали в главата ви

 Всички ваши заболявания, нещастните случаи, които ви  застигат, неприятното ви здраве, злобата и недоволството ви от живота, са резултат от осведомителни токсини и замърсители, които са проникнали в главата ви.

Разболели сте се. Защо? Защото предния ден някой ви е обвинил в нещо.

Подхлъзнали сте се и сте се блъснали неприятно. Защо? Защото час преди този момент някой ви е подлагал на критика. Чувствате се доста изтощени и не желаете да живеете, тъй като някой от членовете на вашето семейство непрекъснато ви наскърбява. Изплашени сте и се боите да се захванете и с най-простото нещо, тъй като някой ви е споделил, че не сте способни на нищо. Ви сте слаби. Вие сте завладяни. Душата ви се намира под окупация.

Всички горепосочени събития са резултат от дейностите на психичните токсини. Отровите унищожават вашия имунитет и други защитни сили. За страдание не можете да спрете хората да ви подлагат на критика, само че можете да се откажете да слушате рецензия. Именно на равнище – мисли.

Това не значи, че при първия опит да подлагат на критика дейностите ви, би трябвало да изкрещите: „ Млъкни! Не желая да знам нищо! ”- и по-късно през целия ден въображаемо да го псувате:„ Виж го ти, мерзавецът, дръзнал да ме подлага на критика! Той сподели, че съм страхливец. Ще му потвърдя аз!… „

Това би означавало, че въпреки всичко сте приели рецензията. А не би трябвало да я одобряваме, т.е. да не мислите за нея.

Същото важи и за всеки различен замърсител. Щом стартират да го внедряват в главата ви, би трябвало да затръшнете „ вратата “ пред самия му нос. За задачата е задоволително да имате две умения:

първото – да разпознаете замърсителя,

второто – да не позволите да влезе в главата ви. Дори в случай че обидата или страхът не ви оставят на мира по никакъв метод, от време на време е задоволително да знаете, че това е отрова в главата ви и единствено вие сте виновни за това, че е там, а не – някой различен.

Блокирането на пътя на замърсителите е доста по-трудно умеене от тяхното различаване. За да извършите това в главата ви би трябвало да бъде конфигурирана основната блокировка: „ Това ми е неприятно, значи, не ми би трябвало! “ И две спомагателни блокировки: „ ЛЪЖА “ И „ НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО! “ Поне едната от блокировките би трябвало да се появи като конвенционален инстикт към съответните офанзиви на другите.

Трябва да се знае, че това са блокировки на мозъка, а не думи, които би трябвало да произнасяте на глас. Можете да отговорите на това което ви споделят, както изисква етикета, само че душата ви би трябвало да остане чиста заради затръшването на „ вратите “:

ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
ЛЪЖА! НЕ Е ИНТЕРЕСНО!

Критикуват ви – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Обвиняват Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Страхувате се – ЛЪЖА! (НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО)
Негативно съмнение – ЛЪЖА!
Понижават вашата самокритика – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Обиждат ви – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Обиждат ви се – ТОВА МИ Е НЕПРИЯТНО, ЗНАЧИ НЕ МИ ТРЯБВА!
Новините по малкия екран са тревожни – НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО!

Инсталирайте тази стратегия в мозъка си, оставете я да работи, дано отхвърля и блокира отровната информация! Освен това постоянно оценявайте хората не по критерия: „ Искаше ли да ми направи неприятно нещо? “ – а по критерия: „ Гадно ли ми става от думите и дейностите му? “

За да се предпазите още по-надеждно от боклука, който се пробва да навлезе в главата ви, е целесъобразно да изградите живота си съгласно ПРИНЦИПА НА Огледалото. Това ще сътвори двойна преграда пред проникването на токсини в главата ви.

Осъзнаването единствено на едно нещо: „ Аз самият в никакъв случай не върша това на хората! “ – ви дава цялостното право да отказвате такива „ услуги “ от другите. Разбира се, това е належащо да се каже в извънредно редки случаи, само че въпреки всичко от време на време си коства: „ Никога не подлагам на критика никого и не би трябвало да бъда подложен на критика! “

Можете да учите човек, само че единствено в подобаващи обстановки и единствено като му изградите положителна стратегия. Винаги би трябвало да учите човека  без да въвеждате токсини в главата му!

Правила, които да употребявате като огледало на всички замърсители, които имат намерение да влязат във вашата душа:

1. Не критикувайте – не слушайте рецензия.

2. Не се обвинявайте даже въображаемо – не изпитвайте възприятие за виновност.

3. Не обиждайте – не се обиждайте.

4. Изричайте на другите (и на себе си) единствено положителни догатки, а в случай че би трябвало да предупредите, тогава направете това, като съобщавате единствено съответни обстоятелства, без страсти. Например, кажете: „ През миналата седмица в региона са осъществени тринадесет закононарушения “, вместо: „ Не върви там! Вероятно там ще те убият! ”

5. Не плашете – не се бойте.

6. Не понижавайте самооценката на другите – не слушайте тези, които се пробват да намалят вашата самокритика.

7. Не посочвайте на другите техните дефекти – не обръщайте внимание, в случай че показват вашите.

8. Не създавайте разрушителни стратегии за другите – не им позволявайте да ви ги основават на вас.

Ако се регистрира, че частицата НЕ не се възприема от подсъзнанието, другите формулировки на Огледалните Правила за работа с хора наподобяват по този начин:

1. Одобрявайте!

2. Разбирайте претекстовете на другите да правят неприятни каузи!

3. Пазете непознатата душeвност!

4. Правете единствено положителни догатки или кажете: „ Всичко ще е наред за теб! “

5. Успокоявайте!

6. Повишавайте самооценката на другите!

7. Посочвайте на другите техните достолепия!

8. Ако умеете, влагайте в подсъзнанието на другите положителни стратегии, като спазвате две условия:
а) стратегиите би трябвало да са положителни от тяхна позиция, а не от ваша;
б) стратегиите не би трябвало да съдържат зло във връзка с някой трети човек.

Ако желаете да покажете на някого, че държанието му е неверно и да го накарате да се държи по друг метод (както ви е удобно), тогава не забравяйте, че една и съща мисъл постоянно може да бъде изразена като отрицателно, по този начин и положително. Изразете я положително.

Да го отучите от нещо – значи да го научите на нещо назад.
Да се спре обещано деяние – значи да се прави нещо друго.

Можете да имате, несъмнено, и друг метод на живот. Можете да бъдете бити и да биете другите, считайки, че друго няма. Но в този случай постоянно съществува риск от съществени пострадвания. Можете да се отнасяте към другите и към себе си с почитание, да се грижите за себе си и другите, разбирайки, че всеки човек е ЛИЧНОСТ С ДОСТОЙНСТВО!

Това се отнася освен за физическата, само че и за психическата страна на живота, за психическата дори повече. В нашия век сме задоволително културни, с цел да не се удряме един различен физически, само че психически това се случва на всички места, това е по-малко видимо, само че дори по- мъчително.

За страдание, нашата средновековна жадност за изтезания не е изчезнала, просто не е всекидневно да се показва в този момент, в този момент е съвременно да изглеждаме благи. Освен това, да се докара човек до самоубийство посредством психически тормоз е доста по-лесно, в сравнение с физически – има доста доказателства за това! Такъв е казусът с контузиите.

Удар в стомаха е по-лесно да се излекува, в сравнение с язва на стомаха, провокирана от душевна контузия, тъй като във втория случай е по-трудно да се разпознават и отстранен основните разрушителни сътрудници, които могат да работят в главата на индивида дълго време и да основават там деструктивни  стратегии. А тези стратегии не могат да бъдат излекувани с медикаменти!

Не бийте други и поставете на душата си защитна ризница против ударите на другите! Оставете ги да бият с юмруци, само че нищо няма да наруши вашето блажено битие!

esotericblog

Всичко, което претърпява Душата, Тялото го прави очевидно!

Терминът „ стрес “ е въведен от канадския академик Ханс Сели, заимствайки го от съпромат. Стресът е напън, напрежение, провокирани от въздействието на околната среда върху някакъв предмет и значи – умора…

Цялата публикация

Благо Даря на себе си: Техниката, която ще направи живота ви извънреден!

Благодарността има мощно положително обръщение. А  когато откровено изразявате признателност към себе си, оздравявате душeвността си, изграждате положителни връзки с външния свят и се настройвате единствено за положително. Това е…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР